Warning: file_get_contents(https://inter.be/anax/index.php): Failed to open stream: Connection timed out in /customers/6/1/a/trios.be/httpd.www/anax.php on line 24 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/1/a/trios.be/httpd.www/trimax/trimax.class.php on line 462 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/1/a/trios.be/httpd.www/trimax/trimax.class.php on line 462 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/1/a/trios.be/httpd.www/trimax/trimax.class.php on line 462 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/1/a/trios.be/httpd.www/trimax/trimax.class.php on line 462 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/1/a/trios.be/httpd.www/trimax/trimax.class.php on line 462 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/1/a/trios.be/httpd.www/trimax/trimax.class.php on line 462 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/1/a/trios.be/httpd.www/trimax/trimax.class.php on line 462 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/1/a/trios.be/httpd.www/trimax/trimax.class.php on line 462 Warning: session_start(): Session cannot be started after headers have already been sent in /customers/6/1/a/trios.be/httpd.www/trimax/trimax.class.php on line 462 TRIOS

Stijlvolle templates

Tijdens het bouwen van een website, vertrekt TRIOS vanuit twee principes:

  • mobile first
  • responsive

Vandaag zijn ongeveer 50% van de bezoeken op een website afkomstig van een mobiel toestel (smartphone of tablet). Dit percentage zal in de loop van de komende twaalf maanden evolueren naar 75%. De overige bezoeken gebeuren via laptop of desktop.

Daarom is het belangrijk om bij de bouw van een website op de eerste plaats ervoor te zorgen dat het ontwerp op de mobiele toestellen er goed uitziet.

mobile first

Het ontwerp (=lay-out, uitzicht, stijl) van de website wordt eerst ontwikkeld voor het scherm van een smartphone, daarna voor tablet en pas op het einde voor laptop & desktop.

responsive

Om te vermijden dat er drie verschillende websites naast elkaar moeten gebouwd worden (één voor smartphone, één voor tablet en één voor laptop & desktop), werkt TRIOS enkel met responsive templates. Daardoor kan één enkele website gebouwd worden voor zowel de kleine, middelgrote als grote schermen; dezelfde inhoud wordt gepresenteerd op elk van de verschillende schermen in een totaal verschillende lay-out.

contacteer TRIOS

U mag antwoord verwachten op uw vraag. TRIOS zal daarvoor de gegevens verwerken die u via dit formulier hebt verzonden. Deze gegevens worden verwerkt conform de Privacyverklaring van TRIOS en zullen voor geen andere doeleinden gebruikt worden.

 

De lijsten met templates

In de lijsten hieronder worden een aantal links aangereikt die verwijzen naar websites met templates die in de meeste gevallen geschikt zijn als start voor de bouw van een nieuwe website. Deze templates zijn gebouwd volgens de principes van mobile first en responsive. De webstandaard is Bootstrap.

Klanten die een website willen laten bouwen, kunnen een keuze maken van een drietal templates die daarna in overleg met TRIOS zullen besproken worden om uiteindelijk definitief één template te kiezen als basis voor de bouw van de website.

one pagers versus multi pagers

Er zijn nogal wat templates voor websites die uit één enkele, lange pagina bestaan, de one pagers. Vaak schuift de navigatie van dergelijke one pagers mee met het scrollen over de pagina. Deze templates worden vaak gebruikt voor de lancering van een nieuw product, de aankondiging van een event of als landingspagina met een commerciële actie.

Voorbeeld: one pager - template voor een CV.

Een multi-pager bevat meerdere pagina's die via een navigatie kunnen opgeroepen worden; vaak is de lay-out van de pagina's verschillend. Dergelijke templates zijn meestal meer geschikt als basistemplate voor een nieuwe website.

Voorbeeld: multi pager - template voor een business website.

Aangezien het is niet mogelijk om van een one pager-template een multi-pager-template te maken, is het belangrijk om hiermee rekening te houden bij de keuze van een basistemplate voor de website.

opmerkingen

  • De keuze van een template is enkel een keuze voor een stijl van de website, het uitzicht, de lay-out, de manier van navigeren, de lettertypes van teksten en titels, de gebruikte kleuren. Dit in tegenstelling tot de inhoud (titels, teksten, foto's) van de website die in een later stadium door de klant zal toegevoegd worden aan de website.
  • Er zijn gratis templates en betalende templates. Indien de klant kiest voor een betalende template, zal de kost voor de aankoop van de template aan de klant aangerekend worden.
 

Bootstrap templates

professionele websites

landingspagina's, aankondigingen product of event

Andere responsive templates

professionele websites

landingspagina's, aankondigingen product of event